Muziekvereniging

Geschiedenis

Onderdelen

Blokfluit / AMV

Info

Nieuws

Agenda

Fotos

Gastenboek

Sponsoring

Contact

Algemene informatie

Algemene informatie

Op deze pagina vindt u adressen en telefoonnummers, voor meer informatie over het boeken van de muziek- of gitaarband, informatie over het lidmaatschap of eventuele andere zaken.

Leerplan
De landelijke federatie van haromie- en fanfare verenigingen hanteert een leerlplan met muziekexamens. Voor de gitaristengroepen is zoiets dergelijks niet voorhanden. Daarom heeft KNA de muzikale vorming binnen de vereniging eens tegen het licht gehouden.

Sinds 2002, hanteert KNA voor alle leden een eigen leerplan. Met behulp van de instructeurs is er een eigen "muziekboek" geschreven, waarin de basismuziektheorie is opgenomen.

In het boek worden o.a. de volgende punten behandeld:

  • iets over soorten muziek(verenigingen)
  • muzieknoten, rusten, tellen enz.
  • enkele termen uit de muziek en wat een dirigent doet
  • muziek terwijl je loopt

Vooral leerlingen die geen AMV-muziekschoolbasis hebben, ondervinden door de mogelijkheid van zelfstudie met het KNA-muziekboek grote steun aan deze methode bij de instructielessen.

Het bestuur

Naam

Functie

Telefoon

Guus Beliën

Voorzitter

023 - 584 59 06

Diana Verhoef-Maas

Secretaris

06  -  46235776 

 

 

 

Gerard Kerkhof

Penningmeester

00252 - 517949

Marcel van Wonderen

Adviseur

023 - 584 52 77

Lidmaatschap
Bij het secretariaat kan informatie worden ingewonnen over het lidmaatschap van de muziekband, de majorettes en de gitaarband.

  • De muziekopleiding voor zowel de jeugd (vanaf 8 jaar), als de volwassene wordt in-huis verzorgd. De instructie wordt gegeven door gediplomeerde, ervaren leerkrachten.
  • De jeugd met ervaring, kunnen in overleg met de instructeur doorstromen naar de jeugdband.
  • Het lesgeld is inclusief lesboeken, indien van toepassing, het uniform. Wij hebben enkele instrumenten in eigen beheer, deze worden in bruikleen gegeven. Mocht u een instrument willen bespelen, welke wij niet meer in voorraad hebben, dan wordt er in overleg een huurpijs afgesproken.
  • Onze leden komen uit Bennebroek, Vogelenzang en Zwaanshoek, maar we hebben er ook enkele uit de rest van de Haarlemmermeer, Haarlem en Hillegom.

Contributie

Inschrijving nieuwe leden:

€ 23,-

Maandelijkse contributie

 

Muziekband
Big Band
Gitaarband*

€ 16,-
€ 19,-
€ 22,- (inschrijfgeld € 14,-)

Prijswijzigingen en/of typfouten voorbehouden

* Men maakt gebruik van eigen instrument