Muziekvereniging

Geschiedenis

Onderdelen

Info

Nieuws

Agenda

Fotos

Gastenboek

Sponsoring

ContactBigband Bennebroek

Onze bigband repeteert wekelijks. Daarbij wordt instructie gegeven voor het spelen van Bigband repertoire. Uitgangspunt is dat de leden de nodige tijd reserveren voor repetities en optredens.

Kijk verder wat onze Bigband te bieden heeft. Via het email adres muziek@knabennebroek.nl hebben we graag contact met u over mogelijke boekingen.Projecten 

Projecten zijn wisselende orkestformaties - vaak in samenwerking met andere orkesten- zoals ondersteuning bij Bloemencorso of sinterklaasfeesten. 

 

Blaasinstrumenten

De vereniging heeft een klein aantal instrumenten in eigendom. Deze zijn beschikbaar voor leden om tijdelijk te huren, bijvoorbeeld gedurende de tijd dat hun eigen instrument in onderhoud is.


Zaalruimte

Voor bepaalde doeleinden kan onze zaal gehuurd worden, uiteraard op die momenten dat ons gebouw niet voor muziekrepetities e.d. in gebruik is.

Ga daarvoor naar Verhuur Gebouw

 

Aanmelding nieuwe leden

Kijk HIER voor welke instrumentbezetting we actueel op zoek zijn naar enthousiaste muzikanten.

Lijkt het u leuk om mee te doen, meldt u zich dan bij ons aan, of kom eens kijken tijdens één van de repetitieavonden. Neem dan van te voren wel even contact met ons op via: muziek@knabennebroek.nl.


 Muziekeducatie

-        Nader toe te lichten -