Muziekvereniging

Geschiedenis

Onderdelen

Info

Nieuws

Agenda

Fotos

Gastenboek

Sponsoring

ContactBigband Triple-B, Nieuwjaarsconcert 2019

Bigband Triple-B, van muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Bennebroek, gaf zondag 20 januari 15:00 uur een swingend nieuwjaarsconcert in het Dorpshuis van Vogelenzang, een prachtig goed uitgerust gebouw op een mooie locatie met gratis ruime parkeergelegenheid.

Het concert werd goed bezocht en er werd genoten van twee keer drie kwartier zeer afwisselend bigband repertoire. Deze bigband staat onder leiding van de bezielende en zeer gewaardeerde dirigent Lorenzo Mignacca, die wekelijks in Bennebroek repeteert met deze relatief grote bigband die 26 leden telt. Van alle nummers die ten gehore werden gebracht werden er ook een aantal prachtig gezongen door Jules Hagens, de vaste zanger van de band. Het bijzondere in de instrumentale bezetting is een vibrafoon die de pianofunctie vervangt en veel extra charme brengt in klankkleur en prachtige intro"s en solo"s.
 

N.a.v. het nieuwe jaar werd aan het eind van het concert door de KNA-voorzitter Guus Beliën een fles Champagne verloot. De vrouw die de fles won lustte grappig genoeg geen champagne, maar ze zal er toch wel iemand blij mee kunnen maken hopen we...  ;-)

Een fotoverslag vind u HIER